225
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο - Σύμφωνα με τον συνήγορό της θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλύψει τους λόγους που την ώθησαν στην ενέδρα με το βιτριόλι | INTIMEnews

Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη Εφη για την επίθεση με το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 15:15
Η 35χρονη Εφη ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο - Σύμφωνα με τον συνήγορό της θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλύψει τους λόγους που την ώθησαν στην ενέδρα με το βιτριόλι
|INTIMEnews

Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη Εφη για την επίθεση με το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 15:15

Στις φυλακές Ελαιώνα αναμένεται να μεταχθεί η 35χρονη συλληφθείσα για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Οπως εξήγησε σε δηλώσεις του στο Star Channel ο συνήγορος της 35χρονης,  Σάκης Κεχαγιόγλου, δεν συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση για τη μεταγωγή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών ελήφθη «για λειτουργικούς λόγους».

Οσον αφορά την επιλογή της εντολέως του να μην πει απολύτως τίποτα κατά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή, ο κ. Κεχαγιόγλου αρκέστηκε να πει πως ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Επιπρόσθετα, όπως σημείωσε, την ημέρα ακριβώς της απολογίας της προστέθηκαν νέα στοιχεία στη δικογραφία, οπότε ακόμα και ήθελε η 35χρονη να απολογηθεί, δεν θα την άφηνε εκείνος.

Σύμφωνα πάντως με τον γνωστό δικηγόρο, η Εφη θα απολογηθεί -χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πότε- και θα δώσει τις απαντήσεις που αναζητούνται για τα κίνητρα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κεχαγιόγλου, η 35χρονη είναι πλέον πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες.

«Στις αρχές τής είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον συνεργάζεται μαζί του και δεν έχει πια την αινιγματική στάση άρνησης (εδώ) απέναντι στην εις βάρος της δικογραφία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...