276
Ο Ραλφ Λόρεν σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, το 2018 | EPA

Στη μάχη κατά του κορονοϊού Ραλφ Λόρεν και Τζόρτζιο Αρμάνι

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2020, 18:09
Ο Ραλφ Λόρεν σε επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, το 2018
|EPA

Στη μάχη κατά του κορονοϊού Ραλφ Λόρεν και Τζόρτζιο Αρμάνι

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2020, 18:09

Μετά τους οίκους μόδας, Prada, Gucci, Saint Laurent και άλλους, που παράγουν μάσκες και προστατευτικές στολές για νοσηλευτικό προσωπικό, στη μάχη κατά του κορονοϊού ρίχνεται και το Ιδρυμα του Ομίλου Ralph Lauren, του διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Το ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 10 εκατ. δολάρια για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενώ επίσης θα κατασκευάσει 25.000 ιατρικές ρόμπες στολών και 250.000 ιατρικές μάσκες.

Νωρίτερα, ο οίκος Armani, είχε δηλώσει ότι πλέον, τα τέσσερα εργοστάσιά του στην Ιταλία, παράγουν αποκλειστικά στολές προστασίας για προσωπικό στα ιταλικά νοσοκομεία.

Επίσης, ο Τζόρτζιο Αρμάνι είχε δωρίσει πριν λίγες ημέρες, δύο εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία του Μιλάνου.

Η οικονομική βοήθεια από τον Ralph Lauren θα διατεθεί απευθείας στους εργαζόμενους και τις κοινότητες που είναι αντιμέτωποι με την πανδημία.

«Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρξε πάντα ένα πνεύμα ομαδικότητας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξη του ενός προς τον άλλον» δήλωσε ο αμερικανός σχεδιαστής μόδας.

«Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν κλονίστηκε ποτέ, πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε ή πού βρισκόμαστε, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και γι ‘αυτό λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας σε αυτή την κρίση», πρόσθεσε.

Η δωρεά θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάστασης με διάφορους τρόπους: με την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στο Ιδρυμα Επείγουσας Βοήθειας για τους συνεργάτες της εταιρείας που έχουν ανάγκη, με συνεισφορά στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τη Αντιμετώπιση του Κορονοϊού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου μέσω του ήδη υπάρχοντος Pink Pony Fund, καθώς και της πρωτοβουλίας A Common Thread με στόχο την υποστήριξη αμερικανών σχεδιαστών μόδας που πλήττονται οικονομικά από τον Covid-19.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...