191
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: γόνος γνωστής οικογένειας δικάζεται για τη δολοφονία 25χρονου υπηρέτη

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2018, 14:54
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: γόνος γνωστής οικογένειας δικάζεται για τη δολοφονία 25χρονου υπηρέτη

Protagon Team Protagon Team 27 Οκτωβρίου 2018, 14:54

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία ενός 25χρονου από τη Σρι Λάνκα θα καθίσει ένας 33χρονος, γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο 28χρονος τότε άνδρας κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση νεαρού από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας ως υπηρέτης και είχε εντοπιστεί νεκρός στην πισίνα της οικίας στους Ελαιώνες της Πυλαίας.

Αν και στο σώμα του άτυχου υπηρέτη είχαν εντοπιστεί σημάδια και αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών κανείς δεν γνώριζε τα πραγματικά αίτια θανάτου του.

Η περίεργη αυτή υπόθεση ξεκίνησε όταν ένας συνάδελφος του άτυχου 25χρονου που πήγαινε να τον αντικαταστήσει στην βάρδια, τον είχε βρει νεκρό. Αμέσως είχε ειδοποιήσει τους εργοδότες του και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Στο σημείο είχε σπεύσει ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος του νεαρού εργαζόμενου προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι εντοπίστηκαν «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών» ενώ το κεφάλι και ο κορμός του 25χρονου βρισκόταν μέσα στο νερό της πισίνας.

Η δίκη του 33χρονου σήμερα κατηγορούμενου, που αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη, έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...