276
Το αιματηρό συμβάν συνέβη έξω από την κατοικία του θύματος | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2021, 09:48
Το αιματηρό συμβάν συνέβη έξω από την κατοικία του θύματος
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2021, 09:48

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες, υποβλήθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος ο οποίος δέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβολισμούς από τη 49χρονη αλβανίδα πρώην σύντροφό του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Γεώργιος Γεννηματάς», με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Ο 68χρονος επέστρεφε, χθες το μεσημέρι, μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, από το σχολείο του παιδιού. Στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα. Υστερα από διαπληκτισμό που είχαν, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε ότι το περίστροφο δεν το είχε φέρει μαζί της, αλλά δέχτηκε επίθεση από τον 68χρονο, ο οποίος το κρατούσε και, αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, τον πυροβόλησε με αυτό. Αυτό διαψεύδει η κόρη τους, που κατέθεσε ότι το όπλο έβγαλε από την τσάντα η μητέρα της.

Στις έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο της 49χρονης εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ, ένα βιβλιαράκι για τη «μαντική τέχνη της ταρώ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...