175
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σακελλαροπούλου σε Τσιόδρα: Μόνος δρόμος η πιστή εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 14:20
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σακελλαροπούλου σε Τσιόδρα: Μόνος δρόμος η πιστή εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 14:20

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε δεκτό την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος την ενημέρωσε διεξοδικά για την εξέλιξη της πανδημίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ζήτησε από τον κ. Τσιόδρα να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης.

Μετά την ενημέρωση που είχε, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19.

Οπως τόνισε, η αναπόφευκτη κούραση, οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο η αδιαφορία και οι ψευδείς ειδήσεις δεν επιτρέπεται να θολώνουν τη στάση μας απέναντι σε αυτό τον επικίνδυνο ιό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας. Τόσο η Πολιτεία όσο και οι πολίτες έχουν υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αναχαιτισθεί η πανδημία και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η κοινωνική ζωή στην ομαλότητα, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...