228
Ο Δημήτρης Βίτσας στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Να πειθαρχήσουν όλοι στα μέτρα – «συμβολικά μόνο ο εορτασμός του Πολυτεχνείου»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 13:30
Ο Δημήτρης Βίτσας στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Να πειθαρχήσουν όλοι στα μέτρα – «συμβολικά μόνο ο εορτασμός του Πολυτεχνείου»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2020, 13:30

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται τελικά να διαχωρίζει τη θέση του από ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για τον φετινό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου και παρά τα όσα διαρρέονταν πριν από λίγα 24ωρα (εδώ) ότι «θα πορευθεί στην αμερικανική πρεσβεία», κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου.

«Ολοι πρέπει να πειθαρχήσουν και να κάνουν συμβολικές δραστηριότητες στις 17 Νοεμβρίου», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «ΘΕΜΑ 104,6», ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Δημήτρης Βίτσας, ανακοινώνοντας ότι κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει στεφάνι με μικρή αντιπροσωπεία.

Αφού πάντως υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε ένταση εκείνη την ημέρα, ο κ. Βίτσας δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό για όσα είπε (εδώ) την Πέμπτη στη Βουλή για το Πολυτεχνείο και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους (εδώ) ότι πορεία φέτος δεν πρόκειται να γίνει, κατηγορώντας αμφότερους ότι με όσα λένε καλλιεργούν την ένταση.

Οσον αφορά το μέτωπο της πανδημίας, ο κ. Βίτσας επέμεινε στην πρόταση Τσίπρα για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής, διευκρινίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί οικουμενική κυβέρνηση.

Χαρακτήρισε μάλιστα εξαιρετική την πρόταση της κυρίας Αθηνάς Λινού, ενώ υποστήριξε ότι η επιλογή του νέου υπερκομματικού υπουργού Υγείας θα πρέπει να γίνει μέσα από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη πανδημία που επίσης έχει προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...