280
Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς σε αγώνα ράγκμπι τον Μάρτιο του 2020 | REUTERS/Toby Melville/File Photo

Πρόωρα γεννητούρια για την Κάρι Σίμοντς και τον Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2020, 12:51
Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς σε αγώνα ράγκμπι τον Μάρτιο του 2020
|REUTERS/Toby Melville/File Photo

Πρόωρα γεννητούρια για την Κάρι Σίμοντς και τον Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2020, 12:51

Τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ενός αγοριού, ανακοίνωσαν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς.

Η μητέρα και το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους, ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η εγκυμοσύνη είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο. «Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίδα Σίμοντς είναι πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους και ότι περιμένουν το μωρό τους στις αρχές καλοκαιριού» ανέφερε τότε το ζευγάρι – άρα κατά τα φαινόμενα το παιδί ήλθε στον κόσμο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τα βρετανικά ΜΜΕ πάντως απέφυγαν να αναφερθούν σε προωρότητα του μωρού.

Ο πρωθυπουργός και η 31χρονη σύντροφός του είχαν αρραβωνιαστεί στα τέλη του 2019.

Ο 55χρονος Τζόνσον είχε νοσήσει στα τέλη του περασμένου Μαρτίου από τη νόσο Covid-19 και είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες –κάποιες μάλιστα και σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Επέστρεψε στα καθήκοντά του μόλις την περασμένη Δευτέρα. Και η Σίμοντς είχε εμφανίσει συμπτώματα της νόσου, κατά τη διάρκεια μάλιστα της εγκυμοσύνης της, για αυτό ήταν και σε απομόνωση.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Τζόνσον είχε πει ότι σκοπεύει να πάρει άδεια νέου γονέα, αν και δεν είναι σαφές κατά πόσο θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο εν μέσω της πανδημίας.

Τα συγχαρητήριά του στον νέο πατέρα εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο νέος ηγέτης των Εργατικών Κέιρ Στάρμερ: «Σπουδαία νέα!  Πολλά συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς».

Ευχές στον βρετανό πρωθυπουργό και τη σύντροφό του απέστειλε, μέσω Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Το να γίνεις πατέρας είναι ένα σπουδαίο και μοναδικό αίσθημα. Συγχαρητήρια στον Μπόρις Τζόνσον και την Κάρι Σίμοντς για την γέννηση του γιου σας. Είναι μια στιγμή χαράς και ελπίδας μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Σας εύχομαι τα καλύτερα!», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...