428
Oι εργασίες ανακατασκευής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το πιθανότερο έως τις αρχές του 2025 | INTIMEnews

Πουλήθηκαν ήδη και οι 50 πολυτελείς κατοικίες στο Ηilton (προσεχώς Conrad)

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2023, 17:23
Oι εργασίες ανακατασκευής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το πιθανότερο έως τις αρχές του 2025
|INTIMEnews

Πουλήθηκαν ήδη και οι 50 πολυτελείς κατοικίες στο Ηilton (προσεχώς Conrad)

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2023, 17:23

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μεταμόρφωσης του εμβληματικού ξενοδοχείου Ηilton στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. σε Conrad, όπως θα είναι από το 2025 η νέα επωνυμία του όταν ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό (πάντα υπό την ομπρέλα του αμερικανικού Ομίλου).

Ηδη ωστόσο οι πενήντα πολυτελείς κατοικίες που θα αναπτυχθούν στους τέσσερις τελευταίους ορόφους του νέου Ηilton έγιναν ανάρπαστες, καθώς έλληνες, στη συντριπτική τους πλειονότητα, αγοραστές έσπευσαν να αγοράσουν τόσο τις 25 που φέρουν το brand Waldorf Astoria Residences (με τιμή έως 24.000 ευρώ/ τ.μ.), όσο και τις 25 Conrad Residences, με τιμή κατάτι χαμηλότερη από εκείνες των δύο τελευταίων ορόφων (περίπου 21.000 ευρώ το τετραγωνικό).

Η επιφάνεια των εν λόγω κατοικιών θα είναι κατά μέσο όρο 70 τ.μ., αν και στα σχέδια περιλαμβάνεται και ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα 500 τ.μ. στον τελευταίο όροφο του Conrad.

Οπως γράφει  η«Καθημερινή», οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2022, και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του 2024 με αρχές 2025. Στο οικοδομικό τετράγωνο που φιλοξενεί εδώ και δεκαετίες το ξενοδοχείο τοπόσημο της πρωτεύουσας θα αναπτυχθούν και πρόσθετα οικοδομήματα καθώς το ακίνητο διαθέτει σημαντικότατο ανεκμετάλλευτο συντελεστή δόμησης.

Η  επένδυση της ιδιοκτήτριας Ιονική Ξενοδοχειακή, συμφερόντων του Ομίλου Κωνσταντακόπουλου, σε κτιριακές εγκαταστάσεις, υποδομές και εξοπλισμό θα ξεπεράσει τα 130 εκατομμύρια, επιπλέον των 145 εκατομμυρίων που έχει ήδη δαπανήσει από το 2016 και μετά για την εξαγορά του ακινήτου.

Συνολικά δηλαδή η επένδυση θα υπερβεί τα 275 εκατομμύρια και ενδέχεται, σύμφωνα με κύκλους της αγοράς, να ξεπεράσει στην τελική της φάση και τα 300 εκατομμύρια εξαιτίας και της ανόδου του κόστους των κατασκευαστικών υλικών.

Το νέο πολυτελές Conrad, εκτός από τα 50 διαμερίσματα, θα διαθέτει 280 δωμάτια και σουίτες. Το συγκρότημα θα φιλοξενεί επίσης επώνυμα εστιατόρια θεματικούς εμπορικούς χώρους εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και ευεξίας, καθώς και σύγχρονη λέσχη μελών.

Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης κλίμακας, το οποίο ωστόσο θα διατηρήσει την αρχιτεκτονική κληρονομιά του κτιρίου και τις διαχρονικές προσόψεις που έχει φιλοτεχνήσει ο Γιάννης Μόραλης, σημειώνει η εταιρεία.

Για τη λειτουργία του ξενοδοχείου και την υποστήριξη των πολυτελών κατοικιών η Ιονική Ξενοδοχειακή έχει υπογράψει συμφωνία με τη Hilton Worldwide και των δύο κορυφαίων luxury brands της, Conrad και Waldorf Astoria.

Ειδικότερα, οι Waldorf Astoria Residences θα έχουν προνομιακή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του νέου προορισμού, στο συγκρότημα θα λειτουργεί ιδιωτικό lounge αλλά και χώροι ευεξίας για τους κατοίκους.

Πρόκειται για ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες, στις οποίες η εσωτερική διακόσμηση θα προσαρμοστεί βάσει των προτιμήσεων των ιδιοκτητών τους αλλά από συγκεκριμένες προεπιλογές.

Οι κατοικίες Conrad Residences θα αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου και θα αντανακλούν την ποιότητα και το επίπεδο των Conrad Hotels σε μια οικιστική εμπειρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...