154
Ντάνι Μπόιλ και Ντάνιελ Κρεγκ. Δεν θα συνεργαστούν τελικά για τη μεγάλη οθόνη | Reuters/CreativeProtagon

Ο Ντάνι Μπόιλ παραιτήθηκε από σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 23:59
Ντάνι Μπόιλ και Ντάνιελ Κρεγκ. Δεν θα συνεργαστούν τελικά για τη μεγάλη οθόνη
|Reuters/CreativeProtagon

Ο Ντάνι Μπόιλ παραιτήθηκε από σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 23:59

Την απομάκρυνση του Ντάνι Μπόιλ από το ρόλο του σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ ανακοίνωσαν οι παραγωγοί, αλλά και ο τελευταίος πράκτορας 007, Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο σκηνοθέτης του Trainspotting επρόκειτο να σκηνοθετήσει την 25η ταινία με το διάσημο πράκτορα, με την παραγωγή να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι δύο παραγωγοί της ταινίας, Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι, αλλά και ο «Τζέιμς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ ανακοίνωσαν μέσω twitter ότι «λόγω καλλιτεχνικών διαφορών, ο Ντάνι Μπόιλ αποφάσισε να μη σκηνοθετήσει πλέον τον 25ο Μποντ».

Η ταινία -η πέμπτη στην οποία ο Κρεγκ υποδύεται τον πράκτορα- είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας στις 25 Οκτωβρίου 2019.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία «Slumdog Millionaire» σκηνοθέτης επρόκειτο να ξανασυναντηθεί με τον Κρεγκ για τις ανάγκες της ταινίας.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για το μικρό φιλμ που έγινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, στο οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...