325
Ο Τζορτζ Σόρος (αριστερά στη φωτογραφία) δεν ήρθε ποτέ (ως αναφορά) στο υπουργικό συμβούλιο υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης (δεξιά) | CreativeProtagon

«Ποιος Σόρος;» λέει τώρα ο Σπίρτζης, αλλά δεν διάβασε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 13:40
Ο Τζορτζ Σόρος (αριστερά στη φωτογραφία) δεν ήρθε ποτέ (ως αναφορά) στο υπουργικό συμβούλιο υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης (δεξιά)
|CreativeProtagon

«Ποιος Σόρος;» λέει τώρα ο Σπίρτζης, αλλά δεν διάβασε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 13:40

Σαν τα τρομοδέματα που εστάλησαν σε κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ (ανάμεσα τους και ένα πακέτο-βόμβα στην οικία του Τζορτζ Σόρος) πέφτουν οι καταγγελίες για την ανάμειξη του ουγγρο-αμερικανού μεγιστάνα στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Τα νέα «πυρά» Κοτζιά για τον Πάνο Καμμένο, που σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Εξωτερικών, ισχυρίστηκε μπροστά στον Πρωθυπουργό και ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνηση «τα παίρνει από τον Σόρος», άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου (δείτε τη συγκεκριμένη αναφορά του τέως ΥΠΕΞ στο 21:50 του βίντεο κάτω).

Ως άλλος πυροσβέστης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, βγήκε την Πέμπτη στο ραδιόφωνο να πει ότι δεν άκουσε ποτέ τον Πάνο Καμμένο να λέει στο υπουργικό για λεφτά του Σόρος με παραλήπτη την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας και άλλα τέτοια μυστηριώδη.

Και πριν καλά – καλά προλάβει κάποιος να μιλήσει για άδειασμα στον Νίκο Κοτζιά από τον πρώην συναδελφό του, ο κ. Σπίρτζης πρόλαβε ταυτόχρονα να πλέξει και το εγκώμιο του παραιτηθέντος ΥΠΕΞ!

 «Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Θέμα 104,6» και έσπευσε να συμπληρώσει: «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την πΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη Συμφωνία (των Πρεσπών)».

Από ό,τι φαίνεται, όμως, ο κ. Σπίρτζης (ως προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ) δεν είχε προλάβει να διαβάσει με τον πρωινό καφέ του την «Αυγή», την εφημερίδα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ που στοχευμένα έβαλε στο πρωτοσελιδό της «χτυπήματα» για ψεκασμένους και θεωρίες συνωμοσίας (δείτε κάτω) .

Και μπορεί η εφημερίδα, στη λογική του «χτυπάω το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος», να βάλλει κατά του Κινήματος Αλλαγής και της Νέας Δημοκρατίας, είναι προφανές ωστόσο ότι στο στόχαστρο των υπευθύνων της είναι ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος που τοποθετείται πρώτος – πρώτος στο γκρουπ των συνωμοσιολόγων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...