193
| Nikos Libertas / SOOC

Πέτσας για τη συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει κολλημένος στο χθες»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2020, 23:01
|Nikos Libertas / SOOC

Πέτσας για τη συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει κολλημένος στο χθες»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2020, 23:01

Τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» (εδώ) δεν πέρασαν χωρίς αντιδράσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατηγόρησε γενικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι «κολλημένος στο χθες», χωρίς να εξηγήσει περαιτέρω, και ειδικά ότι «παραβιάζει ανοιχτές θύρες» ζητώντας ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών. Βέβαια ο κ. Τσίπρας δεν ζήτησε απλά ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, αλλά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά ο κ. Πέτσας αυτό φαίνεται να το προσπερνά.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε σχετικά με τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Τσίπρας -και με την τελευταία του συνέντευξη- αποδεικνύει ότι παραμένει κολλημένος στο χθες.
Αναφορικά με την πρότασή του για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, παραβιάζει ανοιχτές θύρες, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα τους ενημερώσει για τα εθνικά θέματα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ.

» Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει τον κ. Τσίπρα. Ούτε η Ελλάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, προχωράμε μπροστά για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...