280
Η ανάρτηση Αποστολάκη (στη φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη στα επινίκια της εκλογής του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ) συγκέντρωσε ήδη τα likes μερίδας στελεχών του κόμματος όπως για παράδειγμα της Ραλλίας Χρηστίδου | INTIMEnews

Περί ανέμων -εν μέσω καταιγίδας στον ΣΥΡΙΖΑ- ο Αποστολάκης: Μετά από δύο ήττες να αδράξουμε την ευκαιρία!

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:14
Η ανάρτηση Αποστολάκη (στη φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη στα επινίκια της εκλογής του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ) συγκέντρωσε ήδη τα likes μερίδας στελεχών του κόμματος όπως για παράδειγμα της Ραλλίας Χρηστίδου
|INTIMEnews

Περί ανέμων -εν μέσω καταιγίδας στον ΣΥΡΙΖΑ- ο Αποστολάκης: Μετά από δύο ήττες να αδράξουμε την ευκαιρία!

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:14

Εν μέσω θυέλλης στην Κουμουνδούρου, με εισηγήσεις ακόμη και για ευθεία αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο εκ των στενότερων συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, επιχειρεί να αλλάξει την εσωκομματική ατζέντα με γενικόλογες προτροπές, τύπου «να ακούσουμε τον κόσμο» και «να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία», προς τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πλέον «φλερτάρει» επικίνδυνα με τη διάλυση.

Στη σχετική του ανάρτηση ο κ. Αποστολάκης κάνει, προφανώς στοχευμένα, αναφορά στις δύο απανωτές εκλογικές ήττες του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος μετά την αποχώρηση του ηττημένου των βουλευτικών εκλογών Αλέξη Τσίπρα, για να ενώσει στη συνέχεια τη φωνή του στο σύνθημα ριζικής ανανέωσης που έχει ήδη δώσει ενόψει συνεδρίου ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από την ανάρτηση (ολόκληρη κάτω) απουσιάζει -επίσης στοχευμένα- οιοδήποτε σχόλιο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιθετική επιστολή Κασσελάκη προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, σε μία ακόμη ευθεία αμφισβήτηση – αν όχι περιφρόνηση- διαδικασιών που προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος.

«Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στις εθνικές εκλογές και την παραίτηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε μια περίοδος αστάθειας και ανακατατάξεων στο κόμμα. Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων. Ενόψει και του συνεδρίου, έχει έρθει η στιγμή που, ως ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...