275
| Pool μέσω InTime News

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σύντομα η πρότασή μας για Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 21:40
|Pool μέσω InTime News

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σύντομα η πρότασή μας για Πρωθυπουργό

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 21:40

Δύο εβδομάδες και πλέον αφότου ο Νίκος Ανδρουλάκης άνοιξε τη συζήτηση για το πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του Πρωθυπουργού στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας σε συνέχεια των εκλογών της 21ης Μαΐου (ή και όσων ακολουθήσουν), και παρά την εκ των υστέρων προσπάθεια να τη «μαζέψει» (π.χ. ο ίδιος είπε πρόσφατα πως «θα ήταν ασέβεια προς τον ελληνικό λαό να προτείνουμε από τώρα πρόσωπο»), η Χαριλάου Τρικούπη επέλεξε να της δώσει συνέχεια.

Πώς; Αυτή τη φορά με ένα σύντομο σποτ του κόμματος, το οποίο αναρτήθηκε την Τετάρτη στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Σε αυτό διατυπώνεται το ερώτημα «Ποιο είναι το πρόσωπο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Ανδρουλάκης;», με φόντο τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν οι σχετικές δηλώσεις του πρώην ευρωβουλευτή, το οποίο ακολουθείται από τη φράση «Σύντομα η απάντηση».

Δείτε το βίντεο:

Στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας του, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κοινοποίησαν το βίντεο δίχως να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Το αν αυτό που θα μάθουμε «σύντομα» θα είναι πράγματι κάποια πολιτική πρόταση του κ. Ανδρουλάκη ή αν το σποτ αποτελεί μέρος μιας προεκλογικής καμπάνιας που θα θέλει να περάσει ένα άλλο μήνυμα, απομένει να φανεί.

Αν κάτι έχει ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της συζήτησης που κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική επικαιρότητα, αυτό είναι ότι ο κ. Ανδρουλάκης αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, και ότι δεν τάσσεται υπέρ της ανάδειξης ενός τεχνοκράτη Πρωθυπουργού.

Το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες προτού δημοσιοποιηθεί το παραπάνω βίντεο δηλαδή, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επαναλάμβανε σε συνέντευξή του ότι δεν θα  υποδείξει εκείνος τον Πρωθυπουργό (περισσότερα εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...