240
Ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης | In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ) για ΝΔ: «Φίλοι παιδοβιαστών» – Οργή στην Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 17:11
Ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης
|In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ) για ΝΔ: «Φίλοι παιδοβιαστών» – Οργή στην Πειραιώς

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 17:11

Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση η οποία παραπέμπει στην τραμπικής έμπνευσης τακτική απόδοσης πολιτικού χρώματος στα εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας α λα «#ΝΔ_παιδεραστές».

Οπως κατήγγειλε το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, «ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με “φίλους παιδοβιαστών”, υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου!».

«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί!», προσέθεσε η ΝΔ.

«Στο κόμμα του κ. Τσίπρα», ωστόσο, «χάθηκε η τσίπα». «Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη “άξιος” εκφραστής της κεντρικής γραμμής!», κατέληξε η Πειραιώς.

Η επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά το παρελθόν η ΝΔ είχε καταγγείλει την αναπαραγωγή του hashtag «#ΝΔ_παιδεραστές» από ανώνυμα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα λεγόμενα «τρολς», κάνοντας λόγο για δημιουργήματα των «υπογείων της Κουμουνδούρου».

Αντίστοιχα, την έντονη αντίδραση της «γαλάζιας» παράταξης, και της κυβέρνησης, είχαν προκαλέσει οι υπόνοιες που είχε αφήσει ο εκδότης του «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, τις οποίες υιοθετούσαν ενίοτε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Παύλος Πολάκης, γύρω από την ανάληψη του χαρτοφυλακίου των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο διευθυντής της κομματικής «Αυγής» είχε κάνει λόγο για «εμετικό κιτρινισμό», επιπέδου «Μακελειού», αναφερόμενος στη σχετική παραφιλολογία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...