205
|

Οι Science Reactors στο Φεστιβάλ της ΕΕΦ

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2022, 14:39

Οι Science Reactors στο Φεστιβάλ της ΕΕΦ

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2022, 14:39

Η ομάδα των Science Reactors συμμετέχει στο Φεστιβάλ της ΕΕΦ με μία ακόμη ανατρεπτική Stand up Science παράσταση με τίτλο “8 χρόνια, 95 μήνες”!

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ παράστασή τους, οι SR στα χνάρια του Stand up  Comedy παρουσιάζουν από σκηνής επίκαιρα επιστημονικά θέματα με ύφος απλό, απολαυστικό, σκωπτικό  αλλά και χιουμοριστικό χωρίς όμως το χιούμορ να είναι αυτοσκοπός.

Στο Φεστιβάλ της ΕΕΦ οκτώ νέοι επιστήμονες μέσα από 10’ παρουσιάσεις και με το γνωστό αντισυμβατικό τους ύφος θα θίξουν θέματα επικεντρωμένα στη θεματική του Φεστιβάλ: «Ενέργεια και Κοινωνία». Είναι ένα θέμα το οποίο τους απασχολεί ιδιαίτερα και έχει αποτελέσει αντικείμενο και άλλων παραστάσεών τους  με πρόσφατη τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων 21.  Παρουσιάζεται πάντα ανανεωμένο, επίκαιρο και στοχευμένο στην εκάστοτε θεματική. Η τελευταία τους παράσταση RE-think προτάθηκε ως  υποψήφια για το ευρωπαϊκό βραβείο EWWR 21.

Συμμετέχουν οι:

Κωνσταντίνος Περιστέρης, (στον  ρόλο του παρουσιαστή)  Αθανάσης Κουστένης,  Αντωνία Καραμολέγκου, Θωμάς Παπάς, Αλέξανδρος Σουρτζής, Παύλος Ίσαρης,  Νίκος Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος.

Στη Βραδιά θα ακουστεί και το ποίημα της Φυσικού, Γεωφυσικού (Ph.D) και Δημοσιογράφου (MA) Φωτεινής Μαλτέζου 1,5 Βαθμοί Κελσίου (1.5ο C ), την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Γιατί όμως «8 χρόνια και 95 μήνες»; Ένα μήνυμα που θα εκπέμψουν ως  πρό(σ)κληση!!!

Ιδέα/διοργάνωση/συντονισμός: Ελένη Γραμματικοπούλου, Επικοινωνία της Επιστήμης

Σκηνοθετική παρέμβαση:  Κώστας Βρεττός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...