274
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Βούτσης στέλνει τον Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 14:18
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Βούτσης στέλνει τον Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 14:18

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά τα όσα δήλωσε για τους ομοφυλόφιλους κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και από ομόφυλα ζευγάρια.

Την προσεχή Δευτέρα θα τεθεί το ζήτημα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπως έγινε γνωστό.

Για τις δηλώσεις του βουλευτή έχουν ζητήσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Νωρίτερα την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για το τι θα συμβεί με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο κ. Βούτσης έκανε γνωστό ότι έχει ήδη συνταχθεί η επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας για το θέμα και ότι θα λάβει γνώση της επιστολής η Διάσκεψη των Προέδρων.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Βουλής δεν θέλησε να προεξοφλήσει όμως ποια απόφαση θα λάβει τελικά η Επιτροπή Δεοντολογίας, αν δηλαδή θα περιοριστεί σε σύσταση ή σε επιβολή μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατσίκης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία:

«Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη  στο χρήμα δεν είναι αμαρτία;  Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής είναι ή όχι αμαρτία;

» Την ίδια αγάπη θα μπορούσα να ισχυριστώ πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας».

Αργότερα υπερασπίστηκε όσα έλεγε εξηγώντας ότι «βιώνουμε την δικτατορία του διαφορετικού, εμένα όμως δεν μου βάζει κανείς φίμωτρο, στηρίζω την ελευθερία του λόγου μου και την ελευθερία των ιδεών μου. Αμφισβητώ την καλή πρόθεση των ομόφυλων ζευγαριών να έχουν παιδί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...