190
Φωτογραφία από την εκδήλωση για την παρουσίαση της ψηφιακής πύλης στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ριζωμάτων | Facebook.com/kyriakosmitsotakis

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές το νέο Ψηφιακό Σχολείο

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2024, 23:24
Φωτογραφία από την εκδήλωση για την παρουσίαση της ψηφιακής πύλης στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ριζωμάτων
|Facebook.com/kyriakosmitsotakis

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές το νέο Ψηφιακό Σχολείο

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2024, 23:24

«Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές!», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή, λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της μεταρρύθμισης από τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, στο χωριό Ριζώματα της Ημαθίας.

Οπως συνόψισε ο Πρωθυπουργός στη σχετική ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook: «Η πιλοτική του χρήση θα αρχίσει από τη νέα σχολική χρονιά. Πρόκειται για μια δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη, που θα παρέχει δωρεάν ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, από την Α’ Δημοτικού έως τη Β’ Λυκείου, αλλά και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ’ Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

»Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν Ψηφιακό Σχολείο αποτελεί ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές!».

Σε χωριστή ανάρτησή του, στην πλατφόρμα X αυτή τη φορά, ο Πρωθυπουργός παρέθεσε και τον ιστότοπο που θα λειτουργήσει ως κεντρική πύλη των διαδικτυακών υπηρεσιών του Ψηφιακού Σχολείου, το digitalschool.gov.gr.

Τις αναρτήσεις συνοδεύουν φωτογραφίες από την εκδήλωση για την παρουσίαση του Ψηφιακού Σχολείου στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ριζωμάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...