158
|

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Βεστάγκερ – Την ενημέρωσε για την Θάνου

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2019, 18:14

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Βεστάγκερ – Την ενημέρωσε για την Θάνου

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2019, 18:14

Επικοινωνία με την επίτροπο Ανταγωνισμού Μάργκαρετ Βεστάγκερ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, ενώ ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Βεστάγκερ για όλα τα θέματα της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή, είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να επικοινωνήσει με την επίτροπο Ανταγωνισμού σχετικά με το ζήτημα της αντικατάστασης της Βασιλικής Θάνου.

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου, ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στην κυρία Θάνου υπογράμμισε πως θα «σταματήσει να είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού». και πρόσθεσε: «Με την επιλογή μας θα δείτε τι σημαίνει πραγματικά ακομμάτιστη επιτροπή».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψήφιση του διυπουργικού νομοσχεδίου στη Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης, ο χρόνος της κυρίας Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού μετρά αντίστροφα. Αυτό διότι με βάση άρθρο του εν λόγω νομοσχεδίου, υπάρχει πλέον ασυμβίβαστο για την πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού που έχουν προηγούμενη θητεία σε πολιτικό γραφείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...