224
Ισως η στιγμή του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ιντερ | REUTERS/Albert Gea

Πώς σταματάς ένα φάουλ του Σουάρες; Ξαπλώνεις πίσω από το τείχος! [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:48
Ισως η στιγμή του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ιντερ
| REUTERS/Albert Gea

Πώς σταματάς ένα φάουλ του Σουάρες; Ξαπλώνεις πίσω από το τείχος! [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:48

Η εικόνα του ποδοσφαιριστή της Ιντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, να ξαπλώνει πίσω από το τείχος και να αποκρούει το φάουλ του Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα κάνει από χθες Τετάρτη τον γύρο του Διαδικτύου.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι αντίστοιχο στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να γίνεται τόσο επιτυχημένα σε κορυφαίο επίπεδο – αυτό του Champions League.

H Μπαρτσελόνα λοιπόν βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και ο Λουίς Σουάρες ετοιμαζόταν να εκτελέσει φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Μέσι απουσίαζε (έχει τραυματιστεί στο χέρι και θα μείνει εκτός για λίγες εβδομάδες) και έτσι ο Ουρουγουανός είχε αναλάβει την ευθύνη.

Το τείχος της ιταλικής ομάδας είχε στηθεί και πίσω από αυτό βρισκόταν ο κροάτης χαφ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Οταν ο διαιτητής σφύριξε και ο Σουάρες κινήθηκε προς την μπάλα, ο Μπρόζοβιτς… σωριάστηκε στο έδαφος για να αποσοβήσει γκολ από συρτό σουτ. Τελικά τα κατάφερε αφού όντως η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος και βρήκε στην πλάτη του.

Δείτε την καταπληκτική ενέργεια του διεθνούς μέσου της ιταλικής ομάδας.

Μέσι, το είδες αυτό;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...