159
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ σε σουπερμάρκετ - κλέβει, αλλά στη Νέα Υόρκη και όχι στη Βρετανία | Twitter/DavidSchwimmer

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ από τα «Φιλαράκια» τρολάρει το viral βίντεο με τον κλέφτη-σωσία του

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:22
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ σε σουπερμάρκετ - κλέβει, αλλά στη Νέα Υόρκη και όχι στη Βρετανία
|Twitter/DavidSchwimmer

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ από τα «Φιλαράκια» τρολάρει το viral βίντεο με τον κλέφτη-σωσία του

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 12:22

«Κύριοι αστυνομικοί, ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Οπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, εγώ βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη. Στο σκληρά εργαζόμενο αστυνομικό τμήμα της πόλης Μπλάκπουλ, καλή τύχη με την έρευνά σας»: με αυτά τα λόγια και hashtag #itwasntme (δεν ήμουν εγώ), ο αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας τη viral φωτογραφία με έναν σωσία του που «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μπίρες στη Βρετανία.

Το βίντεο που ανέβασε ο δημοφιλέστατος «Ρος» από τα «Φιλαράκια», αποδεικνύει περίτρανα πόσο δαιμόνιο τρολ μπορεί να γίνει: αρχικά βλέπουμε τον διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ και αμέσως μετά κάνει έφοδο στο πλάνο ο Ντέβιντ Σουίμερ αυτοπροσώπως, κρατώντας μία δωδεκάδα μπίρες και έχοντας το ίδιο χαμένο βλέμμα με τον πραγματικό κλέφτη στη Βρετανία.

Με λίγα λόγια, ο Σουίμερ, τρολάροντας ασύστολα, λέει στους αστυνομικούς ότι το άλλοθί του για την κλοπή στη Βρετανία, είναι ότι ο ίδιος έκλεβε την ίδια ώρα μπίρες στη Νέα Υόρκη!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...