160
Μία από τις σχετικά σπάνιες συνομιλίες Πολάκη - Μπακογιάννη στα έδρανα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕnews

Ντόρα για Πολάκη: Ο φουκαράς προσπαθεί να πει τα δικά του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2020, 12:27
Μία από τις σχετικά σπάνιες συνομιλίες Πολάκη - Μπακογιάννη στα έδρανα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ντόρα για Πολάκη: Ο φουκαράς προσπαθεί να πει τα δικά του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2020, 12:27

«Πού είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε “τα Χανιά έχουν φωνή”;» αναφωνούσε προ ημερών σε συνέντευξή του ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας «φτωχό έως ολίγιστο» το έργο των χανιωτών κυβερνητικών βουλευτών.

Στην κριτική Πολάκη, απάντησε το πρωί της Τρίτης η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον «SUPER FM 89,6».

«Ο Παύλος Πολάκης ξέρει ότι τα Χανιά έχουν φωνή, όπως ξέρει πολύ καλά πόσα προβλήματα έχουν λυθεί, ότι το Νοσοκομείο είναι διαφορετικό πια, αφού προστίθενται ΜΕΘ, που ήταν από τα μεγάλα αιτήματα των Χανιωτών, δεδομένου ότι υπήρχαν λίγες, ξέρει ότι προχωρούν έργα, αφού τα παρακολουθεί από κοντά», σημείωσε μεταξύ άλλων για να προσθέσει για τον συντοπίτη της βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο φουκαράς κάνει την προσπάθειά του να πει τα δικά του».

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση, διότι μπαίνουμε σε κρίση και οι λαϊκισμοί είναι πάντα μια καλή συνταγή, όχι όμως συνταγή για επίλυση προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή είναι ώρα να στρωθούμε στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση», αντέτεινε η κυρία Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News