338
Ο μικρός Μάικλ Κλαρκ, δίπλα οι θετοί του γονείς Ντέιβιντ Ιτον και Αντρεα Μέλβιν και από πίσω τους σύμπαντες οι συμμαθητές του | Facebook

Νηπιαγωγείο γιόρτασε σε δικαστήριο την επικύρωση της υιοθεσίας ενός μαθητή

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 07:00
Ο μικρός Μάικλ Κλαρκ, δίπλα οι θετοί του γονείς Ντέιβιντ Ιτον και Αντρεα Μέλβιν και από πίσω τους σύμπαντες οι συμμαθητές του
|Facebook

Νηπιαγωγείο γιόρτασε σε δικαστήριο την επικύρωση της υιοθεσίας ενός μαθητή

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 07:00

Από εκεί που ο Μάικλ Κλαρκ Τζούνιορ ήταν ένα ακόμη ορφανό παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ιδρύματα, ξαφνικά απέκτησε όχι μια, αλλά δυο οικογένειες: την θετή του και την σχολική.

Και ο πεντάχρονος από το Μίσιγκαν, προκειμένου να γιορτάσει την υιοθεσία του, προσκάλεσε ολόκληρη την τάξη του στο νηπιαγωγείο για να δουν από κοντά την επικύρωση του γεγονότος, από ένα δικαστήριο της πολιτείας.

Η κομητεία του Κεντ δημοσίευσε την περασμένη Πέμπτη – που ήταν η ετήσια Ημέρα Υιοθεσίας της πολιτείας – στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει τον Μάικλ να κάθεται αναπαυτικά και χαλαρός σε μια μεγάλη καρέκλα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δίπλα στους θετούς γονείς του, Ντέιβιντ Ιτον και Αντρεα Μέλβιν και από πίσω τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, κάθε συμμαθητής του Μάικλ συστήθηκε στο δικαστήριο και εξήγησε τους λόγους που θα έπρεπε να ειναι χαρούμενοι και να γιορτάζουν.

«Ο Μάικλ είναι ο καλύτερος φίλος μου», είπε ο Στίβεν.

«Το όνομά μου είναι Λίλη και αγαπώ τον Μάικλ», είπε ένα κορίτσι στην δικαστή Πατρίτσια Γκάρντνερ.

Η δικαστής δεν χρειάστηκε περισσότερες συστάσεις και, χτυπώντας την έδρα με το σφυρί, έδωσε το «ναι» για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή του μικρού Μάικλ.

«Ξεκινήσαμε την σχολική χρονιά ως οικογένεια. Η οικογένεια δεν χρειάζεται να είναι το DNA, επειδή οικογένεια σημαίνει αγάπη και υποστήριξη», είπε η δασκάλα του Μάικλ, προσκαλώντας τον επισήμως σε δυο οικογένειες,  την σχολική και την θετή του.

Συμμαθητές, δάσκαλοι και γονείς ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκρότημα όταν άκουσαν την τελική απόφαση, που ολοκλήρωσε επισήμως την διαδικασία υιοθεσίας.

Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο 5χρονος Μάικλ είπε μετά την υιοθεσία του: «Αγαπώ τον μπαμπά μου!», με τον πατέρα του να χαμογελά συγκινημένος.

Ο Μάικλ δεν ήταν ο μόνος η υιοθεσία του οποίου επικυρώθηκε την περασμένη Πέμπτη: συνολικά 37 παιδιά καλωσορίστηκαν επισήμως στις νέες οικογένειές τους.

Ωστόσο, ο Μάικλ ήταν ο μόνος που κουβάλησε μαζί του όλο το νηπιαγωγείο του για αυτό το αυτοσχέδιο και άκρως συγκινητικό πάρτι, που σίγουρα ο πεντάχρονος θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...