195
Ο Τάσος Μπουντούρης το 2004, συμμετέχοντας στη λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην Εντατική ύστερα από σοβαρό τροχαίο ο ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 10:01
Ο Τάσος Μπουντούρης το 2004, συμμετέχοντας στη λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην Εντατική ύστερα από σοβαρό τροχαίο ο ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 10:01

Ωρες αγωνίας για έναν από τους θρύλους της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Ο Τάσος Μπουντούρης, ολυμπιονίκης στη Μόσχα το 1980, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο.

Ο κ. Μπουντούρης τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλαμάκι, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου, όταν με τη μηχανή του έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής των επιτυχιών της κολύμβησης, μεταξύ άλλων και με τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Στο αυτοκίνητο του κ. Γέμελου την ώρα του ατυχήματος επέβαιναν τόσο η σύζυγός του όσο και η μικρή κόρη τους. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Ομως, ο κ. Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση της μηχανής του με το αυτοκίνητο. Ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε καταστολή, σε κρίσιμη κατάσταση, στην Εντατική του Νοσοκομείου Metropolitan.

Ο κ. Μπουντούρης έχει τραυματιστεί στον θώρακα και στο κεφάλι. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να σχηματίσουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του.

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει μετάσχει επτά φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 1980, ύστερα από έναν επικό αγώνα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην κλάση Soling, με πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Επίσης, έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...