170
|

ΝΔ: Παρακράτος με πρωταγωνιστή τον Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτή τον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 19:42

ΝΔ: Παρακράτος με πρωταγωνιστή τον Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτή τον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 19:42

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις αποκαλύψεις που έκανε σήμερα ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου σχετικά με τις πιέσεις που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ώστε να κατασκευάσει κατηγορίες.

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «λειτουργία παρακράτους μέσα στη Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ένας ακόμα κορυφαίος εισαγγελικός λειτουργός, ο τέως Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

“Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου” δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλο και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.»