314
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές /John E. Sokolowski-USA TODAY Sports

Μόσιαλος: Απογοήτευσε ο Τσιτσιπάς, άλλο όμως είναι το πραγματικό πρόβλημα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 09:34
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές /John E. Sokolowski-USA TODAY Sports

Μόσιαλος: Απογοήτευσε ο Τσιτσιπάς, άλλο όμως είναι το πραγματικό πρόβλημα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 09:34

Απογοητευτική χαρακτήρισε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος τη δήλωση Τσιτσιπά (εδώ) για τον μη εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόχλησε, έγραψε στο σχετικό σχόλιό του ο κ. Μόσιαλος, αλλά πέρα από το δέντρο, να δούμε και το δάσος, πρόσθεσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των 18-24 ετών στη χώρα μας.

Για μία ακόμη φορά, ο Ηλίας Μόσιαλος επισημαίνει ότι καθημερινά γίνονται ειδήσεις οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων και όχι το πόσοι έχουν σωθεί χάρη στην προστασία των εμβολίων.

«Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση, ενώ “ξεχνάμε” ότι είχαμε 13.204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής», είναι η χαρακτηριστική αναφορά του για την πολεμική που έχει ξεσπάσει σχετικά με το «παράδειγμα» που δίνει ο πρωταθλητής του τένις με τη συγκεκριμένη δήλωσή του και τα… «είδατε;» που έσπευσαν να αναφωνήσουν μαζικά οι πάσης φύσεως αντιεμβολιαστές στο άκουσμά της.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης Μόσιαλου με αφορμή τη δήλωση Τσιτσιπά:

«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα). Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα. Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.

Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ “ξεχνάμε” ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από “πανεπιστημιακούς” και “ειδικούς” μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...