185
Μητσοτάκης και Καραμανλής στην τελευταία ΔΕΘ | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μητσοτάκης για αποχώρηση Καραμανλή: Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2023, 11:43
Μητσοτάκης και Καραμανλής στην τελευταία ΔΕΘ
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μητσοτάκης για αποχώρηση Καραμανλή: Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2023, 11:43

Με μια δήλωση 105 λέξεων σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ανακοίνωση αποχώρησης από την κεντρική πολιτική σκηνή του Κώστα Αλ. Καραμανλή, ο οποίος γνωστοποίησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής είχαν συνεννοηθεί από το βράδυ της Δευτέρας, με τον πρώην Πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει ότι θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία στο πλευρό της ΝΔ. Αλλωστε η επικοινωνία τους, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο. Προσωπικά, μάλιστα, δεν ξεχνώ ότι υπό τη δική του κομματική ηγεσία εντάχθηκα στην πολιτική», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, για να συμπληρώσει:

«Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία. Πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατρίδα και το κόμμα μας.

»Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Και θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...