269
Βουλευτής δεν εξελέγη, στη Βουλή πάντως μπήκε η κυρία Χατζηγεωργίου | INTIMEnews

Κανείς δεν χάνεται! Μετακλητή στο γραφείο Τσίπρα η (πρώην υφυπουργός) Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 09:52
Βουλευτής δεν εξελέγη, στη Βουλή πάντως μπήκε η κυρία Χατζηγεωργίου
|INTIMEnews

Κανείς δεν χάνεται! Μετακλητή στο γραφείο Τσίπρα η (πρώην υφυπουργός) Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 09:52

Πρώτη φορά την είχαμε δει μαυροφορεμένη στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα όταν ο τότε πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το Μάτι, μία εβδομάδα μετά την εθνική τραγωδία (πρώτη φωτογραφία κάτω). Μία ακόμη φωτογραφία της – ως πιστή συνεργάτιδα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, ήταν αυτή όπου κρατούσε την ομπρέλα για τον αρχηγό (κάτω), προστατεύοντάς τον από τις στάλες της βροχής.

 

Ο λόγος για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου που επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ανελιχθεί μέχρι τη θέση της υφυπουργού και τώρα, παρά την αποτυχία της να εκλεγεί βουλευτής, πρόλαβε να βολευτεί ξανά ως μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή (κάτω η απόφαση στο ΦΕΚ).

Η κομματική νομενκλατούρα επιβραβεύει τα «παιδιά της» και η κυρία Χατζηγεωργίου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς ήταν και είναι ένας από τους πιο πιστούς ανθρώπους του Αλέξη Τσίπρα.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη από παλιά, πτυχιούχος της Γαλλικής φιλολογίας, εργάστηκε ως ωρομίσθια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Διετέλεσε γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ, εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ και ακολούθως ανέλαβε διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου – θέση από την οποία παραιτήθηκε προκειμένου να περάσει τις πύλες του «Διοικητηρίου», όπως αποκαλείται στη Θεσσαλονίκη το κτίριο του ΥΜΑΘ.

Τι και αν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής (στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου έλαβε 10.699 σταυρούς)! Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης μπορεί να μην μπήκε στη Βουλή με την ψήφο των πολιτών, τα κατάφερε όμως ως μετακλητή στο γραφείο του κ.Τσίπρα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...