226
| Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καμίνια: Εκτός κινδύνου η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από την κόρη της – «Θα γίνουμε όλοι καλά»

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 07:57
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καμίνια: Εκτός κινδύνου η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από την κόρη της – «Θα γίνουμε όλοι καλά»

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 07:57

Στο νοσοκομείο παραμένει η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από την ανήλικη κόρη της μέσα στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Η γυναίκα, που διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της σπλήνας. Η ζωή της δεν διατρέχει πια κίνδυνο, θα χρειαστεί όμως η ολιγοήμερη παραμονή της στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστικά ήταν όσα είπε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε συγγενικά της πρόσωπα: «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά».

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχτηκε το πρωτοφανές περιστατικό τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου.

Η δίδυμη αδελφή της κοπέλας είπε ότι το μόνο που θυμάται από εκείνο το βράδυ είναι ότι η αδελφή της έπαιζε μέχρι αργά παιχνίδια στο τάμπλετ της. Κάποια στιγμή ξύπνησε από τις κραυγές πόνου της μητέρας τους. Βρήκε στο σαλόνι τη μητέρα τους μαχαιρωμένη, ενώ πήρε από τα χέρια της αδελφής της το κουζινομάχαιρο.

Επειτα κάλεσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της μητέρας σε νοσοκομείο. Η γυναίκα, που είχε δεχτεί οκτώ μαχαιριές, μπήκε στο χειρουργείο για αφαίρεση σπλήνας και έκτοτε νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Εν τω μεταξύ, η δράστιδα επικοινώνησε με τον σύντροφο της μητέρας, ο οποίος μένει σε κοντινή απόσταση και έσπευσε στο σπίτι.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Παίδων. Σύμφωνα με την εκτίμησή του δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη της. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ενώ ανά τακτά διαστήματα πρέπει να εμφανίζεται ενώπιον επιμελητή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...