436
Η Κλέμι Χάμπρο (μπροστά από τον πρίγκιπα Κάρολο) ως παρανυμφάκι της Νταϊάνα σε ηλικία πέντε ετών, το 1981 | Screenshot/Youtube

Και το παρανυμφάκι της Νταϊάνα στο «νησί των οργίων» του Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2020, 20:44
Η Κλέμι Χάμπρο (μπροστά από τον πρίγκιπα Κάρολο) ως παρανυμφάκι της Νταϊάνα σε ηλικία πέντε ετών, το 1981
|Screenshot/Youtube

Και το παρανυμφάκι της Νταϊάνα στο «νησί των οργίων» του Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2020, 20:44

«Φθηνά την γλύτωσα».

Αυτό παραδέχθηκε πριν από μερικά 24ωρα δημοσίως η Κλέμενταϊν Χάμπρο, γόνος επιφανούς βρετανικής οικογένειας και δισέγγονη του Ουίνστον Τσόρτσιλ, μεταξύ άλλων.

Η 44χρονη Χάμπρο, που λόγω της κοινωνικής θέσης και του γνωριμιών του μεγαλοτραπεζίτη πατέρα της, ήταν, στα πέντε της χρόνια, μέχρι και παρανυμφάκι στον μεγαλοπρεπή γάμο της Νταϊάνα και του Καρόλου, τον Ιούλιο του 1981, σε δημόσια δήλωσή της παραδέχθηκε πως είχε ταξιδέψει πολλάκις στο Λιτλ Σεν Τζέιμς, την θερινή έπαυλη του Τζέφρι Επστάιν στην Καραϊβική.

Είναι το γνωστό «νησί των οργίων», όπου ο αυτόχειρας επενδυτής με την βοήθεια της Γκισλέιν Μάξγουελ, καλούσε ανήλικα κορίτσια και τα βίαζε κατά συρροή και εξακολούθηση- αρά και μέρος όπου τελέστηκαν πολλές αξιόποινες πράξεις.

Όπως αναφέρει η 44χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε στο νησί το 1999, σε ηλικία 23 ετών, καθώς τότε εργαζόταν ως εκτιμήτρια έργων τέχνης για τον οίκο δημοπρασιών Κρίστις στη Νέα Υόρκη, όπου και την πρόσεξε το μάτι του Επστάιν.

Ο αμερικανός Κροίσος της είχε ζητήσει την γνώμη της για κάποια έργα τέχνης που είχε στην κατοχή του και την δελέασε να την «πετάξει» (κυριολεκτικά) με το ιδιωτικό του τζετ μέχρι το Λιτλ Σεν Τζέιμς.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια, δεν συνέβη απολύτως τίποτα μεταξύ τους, ούτε δέχθηκε κάποια ανήθικη πρόταση.

Η Κλέμι Χάμπρο

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η ίδια είπε: «Η πρώτη πτήση έγινε για ένα επαγγελματικό ταξίδι μαζί με άλλες γυναίκες συναδέλφους για να δούμε το νέο σπίτι του Eπστάιν στο Σάντα Φε και να συζητήσουμε για το τι είδους έργα τέχνης ταίριαζαν στο σπίτι του».

«Το δεύτερο ταξίδι, στο νησί του, έγινε κατόπιν αυστηρά προσωπικής πρόσκλησης, την οποία νόμιζα τότε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να αποδεχτώ, αλλά δεν ήξερα κανέναν εκεί, οπότε δεν πέρασα και καθόλου καλά εκεί. Η σκέψη μου πάντως είναι σε όλες τις επιζήσασες των βιασμών, καθώς τώρα ξέρω τί ακριβώς συνέβη πάνω σε αυτό το νησί», προσθέτει.

«Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ταξιδιών, ούτε με κακοποίησαν, ούτε είδα κάποιον να κακοποιείται ή να συμβαίνει κάτι άσχημο μπροστά μου που να αφορά σε ανηλίκους. Έχω τρομάξει από όλες αυτές τις αποκαλύψεις της συμπεριφοράς του [Επστάιν] από τότε. Ήμουν σαφώς πολύ τυχερή», επισημαίνει με νόημα, και συνοψίζει:

«Ήμουν πολύ νέα και αφελής τότε και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε γύρω μου».

Παρόλο που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία απολύτως υπόνοια ότι η Χάμπρο γνώριζε ή είχε δει να συμβαίνουν μπροστά της τυχόν αξιόποινα αδικήματα, τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι βγήκε για να μιλήσει καθώς πιθανότατα κλήθηκε ως μάρτυρας από πολλές από τις γυναίκες θύματα του Eπστάιν.

Παρανυμφάκι στα πόδια της Νταϊάνα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...