138
Οι τρεις πρώτοι από αριστερά κατέθεσαν αγωγή κατά του μέχρι πρότινος τέταρτου μέλους της τηλεοπτικής ομάδας «Ράδιο Αρβύλα» | .

Και αγωγή από το «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 21:09
Οι τρεις πρώτοι από αριστερά κατέθεσαν αγωγή κατά του μέχρι πρότινος τέταρτου μέλους της τηλεοπτικής ομάδας «Ράδιο Αρβύλα»
|.

Και αγωγή από το «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2021, 21:09

Αφού δήλωσαν την άγνοιά τους για τα ανήθικα πεπραγμένα τού από πολλών ετών συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι υπόλοιποι της ομάδας «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και αγωγή εναντίον του.

Με την αγωγή τους, οι τρεις επιμελητές και παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής που προβάλλει το τηλεοπτικό κανάλι Αντένα, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, ζητούν την αποκατάστασή τους λόγω «ζημίας και ηθικής βλάβης» που υπέστησαν τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα όσο και το τηλεοπτικό προϊόν τους.

Εξαιτίας της γνωστοποίησης του σκανδαλώδους θέματος με πρωταγωνιστή τον συνεργάτη τους, οι προαναφερθέντες συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» αναγκάστηκαν να διακόψουν, προσωρινώς όπως ακούγεται, το πρόγραμμά τους και μάλιστα υπό τις αποδοκιμασίες του κοινού τους στα σόσιαλ μίντια όπου, τις τελευταίες ημέρες,  αμφισβητείται ακόμη και η δήλωσή τους περί αγνοίας, δηλαδή η δική τους ηθική ακεραιότητα.

Ετσι κατέληξαν στη λύση της αγωγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...