344
Στις επικρίσεις της ΝΔ για τις χυδαιολογίες του ο εικονιζόμενος Στέλιος Κούλογλου βρήκε να πει πως έτσι φθάσαμε στις δολοφονίες στο Charlie Hebdo! | INTIMENEWS

«Je suis Stelios»: Ο Κούλογλου απαντά με… Charlie Hebdo στη ΝΔ για το «θα σας γ….»!

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2020, 15:17
Στις επικρίσεις της ΝΔ για τις χυδαιολογίες του ο εικονιζόμενος Στέλιος Κούλογλου βρήκε να πει πως έτσι φθάσαμε στις δολοφονίες στο Charlie Hebdo!
|INTIMENEWS

«Je suis Stelios»: Ο Κούλογλου απαντά με… Charlie Hebdo στη ΝΔ για το «θα σας γ….»!

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2020, 15:17

«Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!». Αυτό θεώρησε ότι αρμόζει στις περιστάσεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Και αυτό διεμήνυσε μέσω Twitter  προς τη ΝΔ «αναρτώντας» σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το TVXS , θέλοντας να στηλιτεύσει τη δυνατότητα που έδωσε η κυβέρνηση στους πληττόμενους λόγω κορονοϊού εργοδότες να καταβάλουν το 50% των μισθών στους υπαλλήλους τους επιβάλλοντας εκ περιτροπής εργασία για έξι μήνες.

Ο κ. Κούλογλου είχε μόλις πάρει τη σκυτάλη από τον δημοσιογράφο-υμνητή του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Καψώχα (εδώ).

Η ανάρτηση Κούλογλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κάλεσε προσωπικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να πάρει θέση.

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται», ανέφερε η ανακοίνωση της Πειραιώς και λίγο μετά ήρθε και η απάντηση του ευρωβουλευτή.

Ο Στέλιος Κούλογλου εξήγησε πρώτα πως έκανε χιούμορ με την εν λόγω γελοιογραφία (και το συνθημα «θα σας γ…»), ενώ έφθασε να παραλληλίσει τη γελοιογραφία του σάιτ που ο ίδιος διατηρεί με αυτές του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης αυτής για τον προφήτη Μωάμεθ, η οποία αποτέλεσε αφορμή για τη δολοφονική επίθεση κατά της συντακτικής του ομάδας (εδώ).

«Ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το σάιτ μου. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής στη σχετική δήλωση με την οποία επέλεξε να απαντήσει στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...