184
Ο Φιλιππίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε μια σκηνή της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» | ERT/CreativeProtagon

Η ΕΡΤ έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2021, 12:47
Ο Φιλιππίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε μια σκηνή της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
|ERT/CreativeProtagon

Η ΕΡΤ έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2021, 12:47

Από την ώρα που έγιναν γνωστές οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις καταγγελίες ηθοποιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, ήταν ένα θέμα για τη δημόσια τηλεόραση αν θα συνέχιζε να τον κρατά ως πρωταγωνιστή στη δημοφιλή καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» –σε σημείο μάλιστα που κατά κάποιους να τίθεται εν αμφιβόλω και η επιβίωση της ίδιας της σειράς, δεδομένου ότι ο κ. Φιλιππίδης κρατά καταλυτικό για την πλοκή ρόλο.

Τελικά η ΕΡΤ, με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, ξεκαθάρισε: Η σειρά συνεχίζεται, ο κ. Φιλιππίδης κόβεται και δεν θα συμμετέχει πλέον στα γυρίσματα.

Στην ανακοίνωση, πάντως, η ΕΡΤ δεν αναφέρει το όνομα του κ. Φιλιππίδη. Ηταν η ακόλουθη:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

»Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...