315
Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει κρυμμένος αφού σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης | Facebook

H φυγόποινη γυναίκα του Σώρρα βγήκε από την κρυψώνα τους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 16:43
Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει κρυμμένος αφού σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
|Facebook

H φυγόποινη γυναίκα του Σώρρα βγήκε από την κρυψώνα τους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2018, 16:43

Υστερα από 14 μήνες που πέρασε κρυμμένη στο «ασφαλές καταφύγιο» του ανδρός της, Αρτέμη Σώρρα, η καταζητουμένη με ένταλμα της Interpol Βάγια Ρουγκλίου εμφανίστηκε δημοσίως με ένα μήνυμα στο Facebook και τους στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων,να βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν'…

Geplaatst door Vaya Sorra op Zondag 10 juni 2018

Σε βάρος του ζεύγους Σώρρα εκκρεμούσε από τον Μάρτιο του 2017 ποινή οκταετούς κάθειρξης και πενταετούς στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Εκτοτε αμφότεροι παρέμεναν εξαφανισμένοι παρά τις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό τους.

Οταν όμως είδε πρώτα την ποινή της να μειώνεται από τα οκτώ στα τρία χρόνια και ακολούθως να της δίνεται η δυνατότητα εξαγοράς της συγκεκριμένης ποινής αλλά και μίας ακόμα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα, η σύζυγος του λαοπλάνου επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις βγήκε τελικά από την κρυψώνα τους, δηλώνοντας παρούσα στα social media «με στίχους όλο νόημα» από τα Κρυμμένα Ποιήματα του Καβάφη.

«Οποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει να βγει απ’ το σέβας κι από την υποταγή. Aπό τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει και νόμους κ’ έθιμα κι απ’ την παραδεγμένη και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγει. Aπό τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί. Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξι. Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί. Ετσι θ’ αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώσι» ήταν οι στίχοι που επέλεξε για να μοιραστεί τα διδάγματα που άντλησε από τον μεγάλο ποιητή:

«Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων, να βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν’ αντιμετωπίζω με περιφρόνηση ανάγκες που δεν έχω και προσπαθούν να μου επιβάλλουν. Να γκρεμίζω για να χτίζω το παράθυρο από το οποίο μπορώ να βλέπω τον κόσμο όπως είναι , όχι όπως μου τον δείχνουν , αφού έχω απαλλαχθεί από τους συμβιβασμούς».

Αμεση ήταν ανταπόκριση των… αμετανόητων οπαδών της Ελλήνων Συνέλευσις που έσπευσαν να τη χαιρετήσουν έστω και διαδικτυακά…

Οσο για τον Αρτέμη Σώρρα, παραμένει άφαντος καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...