224
H Φώφη Γεννηματά με τα υπόλοιπα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψή τους στη διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής. | Facebook/Fofi Gennimata

Γεννηματά: Ελπίζουμε να αναγνωρίσει η κυβέρνηση, έμπρακτα, τον ρόλο του ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 15:54
H Φώφη Γεννηματά με τα υπόλοιπα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψή τους στη διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.
|Facebook/Fofi Gennimata

Γεννηματά: Ελπίζουμε να αναγνωρίσει η κυβέρνηση, έμπρακτα, τον ρόλο του ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 15:54

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Τομέα Εθελοντισμού του Κινήματος Αλλαγής, για δημιουργία βιβλιοθηκών στα νοσοκομεία, η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε την Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Μόλις τελείωσε η επίσκεψη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι «ο μεγάλος κεντρικός μας στόχος παραμένει πάντα η υλοποίηση της πρότασης μας για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και την αναγνώριση του τεράστιου ρόλου των ανθρώπων του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Πρόσθεσε ότι ο ρόλος του ΕΣΥ αναγνωρίστηκε από όλους μας, ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της πανδημίας. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα, με τη συνεχή επιμονή του Κινήματος Αλλαγής να το αναγνωρίσει έμπρακτα και η ελληνική κυβέρνηση.

Αναφορικά με τη πρωτοβουλία για τη δημιουργία βιβλιοθηκών στα δημόσια νοσοκομεία, η κυρία Γεννηματά δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των δράσεων του Κινήματος Αλλαγής για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και των υγειονομικών μονάδων, ο Τομέας Εθελοντισμού, αλλά και φίλοι του Κινήματος συγκέντρωσαν 5.000 βιβλία -για την αρχή, για το πρώτο βήμα- για να δημιουργηθούν βιβλιοθήκες στα δημόσια νοσοκομεία.  O μεγάλος κεντρικός μας στόχος παραμένει πάντα η υλοποίηση της πρότασής μας για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και την αναγνώριση του τεράστιου ρόλου των ανθρώπων του. Ελπίζουμε με την πίεσή μας να το αναγνωρίσει αυτό έμπρακτα και η ελληνική κυβέρνηση».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, η Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα, γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού και ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...