169
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τον εμβολιασμό του στον «Ευαγγελισμό» | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΚΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Εμβολιάστηκε και ο Κουτσούμπας: Αναγκαιότητα ο μαζικός εμβολιασμός του λαού

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 13:06
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τον εμβολιασμό του στον «Ευαγγελισμό»
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΚΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Εμβολιάστηκε και ο Κουτσούμπας: Αναγκαιότητα ο μαζικός εμβολιασμός του λαού

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 13:06

Την αναγκαιότητα μαζικού εμβολιασμού, αλλά και της άμεσης θωράκισης του ΕΣΥ, τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οπως σημείωσε, ήταν μια συμβολική κίνηση για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού, που είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία και για αυτό τώρα χρειάζονται μέτρα προστασίας της υγείας του λαού με θωράκιση του συστήματος Υγείας.

«Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής. Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού.

»Βέβαια, αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία».

Ο κ. Κουτσούμπας έγινε δεκτός στον «Ευαγγελισμό» από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον διοικητή του νοσοκομείου και τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...