168
Η στιγμή του εμβολιασμού μπροστά στις κάμερες | Twitter

Γαλλία: Ο υπουργός Υγείας εμβολίασε έγκυο υφυπουργό μπροστά στις κάμερες

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 12:24
Η στιγμή του εμβολιασμού μπροστά στις κάμερες
|Twitter

Γαλλία: Ο υπουργός Υγείας εμβολίασε έγκυο υφυπουργό μπροστά στις κάμερες

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 12:24

Πρωτότυπη διαφήμιση για την προώθηση των εμβολιασμών σκέφθηκαν δύο μέλη της γαλλικής κυβέρνησης, με τον υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν να κάνει ο ίδιος το εμβόλιο στην υφυπουργό Οικονομικών, Ολιβιά Γκρεγκουάρ, μπροστά στις κάμερες.

Ο Βεράν είναι γιατρός στο επάγγελμα και εμβολίασε τη συνάδελφό του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος, στο νοσοκομείο Νεκέρ στο Παρίσι.

Αυτή ήταν η δεύτερη δόση για την υφυπουργό, η οποία δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για τις επαγγελματικές ικανότητες του υπουργού. «Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε.

Μετά την ένεση, η υφυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Βεράν, για το… ελαφρύ του χέρι, και είπε ότι δεν ένιωσε τίποτα. «Δεν έχεις χάσει το ταλέντο σου», του είπε.

Οι υπουργοί πήραν την πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουν τους Γάλλους να εμβολιαστούν, στην προσπάθεια να αποτρέψουν το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Μέχρι σήμερα, περίπου το 60% των πολιτών στη Γαλλία έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι η κορύφωση είναι πίσω μας», είπε ο γάλλος υπουργός Υγείας έξω από το νοσοκομείο. «Πρέπει να εμβολιαστούμε, σε μεγάλους αριθμούς», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...