153
Ωρα αποφάσεων και για την Κοζάνη. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εσπευσμένα στην Κοζάνη ο Χρυσοχοΐδης – Προς ολικό lockdown τύπου Μαρτίου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 10:24
Ωρα αποφάσεων και για την Κοζάνη. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εσπευσμένα στην Κοζάνη ο Χρυσοχοΐδης – Προς ολικό lockdown τύπου Μαρτίου

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 10:24

Η διασπορά του κορονοϊού στην Κοζάνη δεν λέει να μειωθεί και επιτόπου σπεύδει την Πέμπτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, τα μέτρα που θα ληφθούν σε μία ύστατη προσπάθεια αναστροφής της ανησυχητικής κατάστασης με τα κρούσματα COVID-19 στην περιοχή.

Ο Νομός Κοζάνης συμπεριλαμβάνεται στους νομούς με τα περισσότερα νέα κρούσματα τις τελευταίες επτά ημέρες ανά 100.000 πληθυσμού και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα η κατάσταση κρίνεται σοβαρή.

Στη σύσκεψη υπό τον κ. Χρυσοχοΐδη συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας, οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, οι διοικητές του Μαμάτσειου και του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο ιατρός συντονιστής του ΕΟΔΥ της Περιφέρειας, ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας, ο διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...