229
Η Τζιλ Μπάιντεν | EPA/TAMAS KOVACS

Επιστροφή στο κολέγιο για την «Πρώτη Καθηγήτρια» Τζιλ Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2021, 12:04
Η Τζιλ Μπάιντεν
|EPA/TAMAS KOVACS

Επιστροφή στο κολέγιο για την «Πρώτη Καθηγήτρια» Τζιλ Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2021, 12:04

Η επιστροφή στα μαθήματα από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου για εκατομμύρια μαθητές και φοιτητές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για ένα μικρό κολέγιο στην Αλεξάντρια της Βιρτζίνια.

Η Τζιλ Μπάιντεν, για τους μαθητές της Δρ. Μπι και για τους συναδέλφους τους Πρώτη Καθηγήτρια, αρχίζει ξανά τα μαθήματα στο κοινοτικό κολλέγιο, όπως έκανε από το 2009. Και για πρώτη φορά μετά την πανδημία, τα μαθήματα θα είναι δια ζώσης.

Θα διδάσκει τους φοιτητές (18 στην τάξη της, όλες οι θέσεις έχουν κλείσει) πώς να συνθέτουν εργασία ενώ οι παραδόσεις της θα συνδυάζονται με μαθήματα για όσους χρειάζονται ενίσχυση, ανέφερε ο Telegraph.

Η Πρώτη Κυρία έχει οκτώ ώρες παραδόσεων και χρόνου για τους φοιτητές κάθε Τρίτη και Πέμπτη για τις επόμενες 13 εβδομάδες.

Το κολέγιο δεν απαιτεί από τους σπουδαστές να είναι εμβολιασμένοι, αλλά η μάσκα και η τήρηση αποστάσεων είναι υποχρεωτικές στις τάξεις.

Η Μπάιντεν είναι η πρώτη Πρώτη Κυρία που θα απασχολείται πλήρως όσο είναι ένοικος του Λευκού Οίκου. Η αμοιβή της για το σχολικό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 85.999 δολάρια (περίπου 72.400 ευρώ).

Κάτοχος τεσσάρων πτυχίων και διδακτορικού σε θέματα εκπαίδευσης, η Μπάιντεν θεωρεί τη διδασκαλία όχι απλά μία εργασία, αλλά κάτι που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Τι έχουν όμως να πουν οι παλιοί φοιτητές της; Γενικά καλά -έως πολύ καλά- λόγια, αλλά και παρατηρήσεις ότι είναι πολύ αυστηρή στους βαθμούς και αναθετει πολλές γραπτες εργασίες, σύμφωνα με κριτικές στο RateMyProfessors.com.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...