173
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου σημειώθηκε η ληστεία και η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ και η λίστα με τους 30 «επαγγελματίες» κακοποιούς

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2021, 11:25
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι όπου σημειώθηκε η ληστεία και η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ και η λίστα με τους 30 «επαγγελματίες» κακοποιούς

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2021, 11:25

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σε μια υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη για την «Καθημερινή», οι Αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους ανάμεσα σε αποφυλακισθέντες σκληρούς ποινικούς και δράστες πρόσφατων άγριων ληστειών σε σπίτια της Αττικής.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με σεσημασμένους κακοποιούς που εξέτισαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και το τελευταίο διάστημα βρίσκονται εκτός φυλακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με το ίδιο ρεπορτάζ, αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήρθαν αμέσως μετά το φονικό σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας ζητώντας να ενημερωθούν πόσα και ποια άτομα που εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και κλοπές αποφυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών.

Ετσι, σχηματίστηκε μία λίστα 100 ατόμων, από τα οποία όμως 20 έως 30 θεωρούνται «επαγγελματίες» κακοποιοί, ικανοί να έχουν εμπλοκή σε ένα τόσο βάρβαρο έγκλημα, όπως αυτό στα Γλυκά Νερά.

Η σχετική λίστα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...