236
Ο Τζο Μπάιντεν απαντά με έντονο ύφος στην ερώτηση του πολίτη | REUTERS

Εξαλλος Τζο Μπάιντεν σε ψηφοφόρο: «Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 13:39
Ο Τζο Μπάιντεν απαντά με έντονο ύφος στην ερώτηση του πολίτη
|REUTERS

Εξαλλος Τζο Μπάιντεν σε ψηφοφόρο: «Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2019, 13:39

Εξαλλος έγινε ο Τζο Μπάιντεν σε συνάντηση με ψηφοφόρους στην Αϊόβα, όταν ένας πολίτης του είπε στο μικρόφωνο ότι «έστειλε τον γιο του στην Ουκρανία να εργαστεί σε εταιρεία πετρελαίου, ενώ δεν έχει σχέση με πετρέλαια».

Στη συνέχεια, του είπε ότι «είναι πολύ γέρος» και αμφισβήτησε τη φυσική του κατάσταση.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών πήρε το μικρόφωνο και του απάντησε:  «Είσαι ένας καταραμένος ψεύτης, δεν είναι αλήθεια. Δεν έστειλα τον γιο μου πουθενά».

«Μα τα ακούω στην τηλεόραση, όλη μέρα βλέπω τηλεόραση και τα λένε», του είπε ο πολίτης.

«Και αν θέλεις να επιβεβαιώσεις την φυσική μου κατάσταση, μπορούμε να κάνουμε πους-απ πλάι πλάι», πρόσθεσε ο Μπάιντεν. «Ας τρέξουμε, ας κάνουμε ότι θέλεις. Ας υποβληθούμε και σε τεστ IQ», συνέχισε, εμφανώς θυμωμένος.

Η παρουσία του γιου του Μπάιντεν, Χάντερ, στην Ουκρανία, είναι η αιτία που οδήγησε στη χθεσινή ανακοίνωση της προέδρου της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραπέμπεται γιατί παραβίασε το Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, η Πελόζι ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στην Επιτροπή Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη σύνταξη των σχετικών εγγράφων για την παραπομπή του Τραμπ, ο οποίος ελέγχεται για τους χειρισμούς του στο θέμα της Ουκρανίας: ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος κατηγορείται ότι ζητούσε επίμονα από τον ουκρανό ομόλογό του να ερευνήσει πολιτικούς του αντιπάλους, όπως τον γιο του Μπάιντεν, αλλιώς δεν θα έδινε στρατιωτική βοήθεια στη χώρα, η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...