247
Τα ευρωψηφοδέλτια που παρέλαβαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Γράφουν μόνο ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς) | Protagon

Εκπληξη: Δεν υπάρχει το «προοδευτική συμμαχία» στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 18:24
Τα ευρωψηφοδέλτια που παρέλαβαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Γράφουν μόνο ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς)
|Protagon

Εκπληξη: Δεν υπάρχει το «προοδευτική συμμαχία» στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 18:24

Ποια «Προοδευτική Συμμαχία»; Η λεκτική προσθήκη στον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στην οποία βάσισε το Μαξίμου όλο το αφήγημα περί διεύρυνσης προς την Κεντροαριστερά –η περίφημη «απεύθυνση (sic) πλατιού καλέσματος» που είχε πει προ εβδομάδων ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας– δεν υπάρχει πουθενά στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος! Πουθενά!

Oι δικαστικοί αντιπρόσωποι που έσπευσαν την Παρασκευή να παραλάβουν το εκλογικό υλικό διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», αναγράφει μόνο ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς).

Εγινε δηλαδή ολόκληρη και επίσημη καμπάνια περί «προοδευτικής συμμαχίας».

Βρέθηκαν ενθουσιώδεις «γεφυροποιοί» (από τον Γιάννη Ραγκούση ως τον Νίκο Μπίστη) να διαφημίζουν στα τηλεοπτικά πάνελ την μεγάλη στροφή του κ. Τσίπρα στη σοσιαλδημοκρατία.

Μπήκαν διάφοροι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο (από τον Πέτρο Κόκκαλη ως τον Σπύρο Δανέλλη) επιμένοντας ότι οι ίδιοι δεν είναι ακριβώς ΣΥΡΙΖΑ –δεν μπορούν δηλαδή να τους εγκαλούν για το ύφος του Παύλου Πολάκη ή το κότερο του Τσίπρα– αλλά ότι είναι φιλότιμοι αποδέκτες του καλέσματος για μέτωπο και μέλη μιας ευρύτερης προοδευτικής συμμαχίας. Εγιναν δηλαδή όλα αυτά, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει μπροστά στην κάλπη.

Ολοι αυτοί, θιασώτες της «Γέφυρας» και όψιμοι συνοδοιπόροι όπως ο Στέφανος Τζουμάκας θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζονται πολιτικά με βάση την επίσημη ανακήρυξη του ψηφοδελτίου από τον Αρειο Πάγο: ΣΥΡΙΖΑ. Ατόφιος ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ εντάσσουν άπαντες στην ομπρέλα της Κουμουνδούρου.

Εκτός και αν πρόκειται περί λάθους και ξέχασαν την Προοδευτική Συμμαχία. Που σημαίνει ότι το κόμμα που κυβερνά τη χώρα δεν μπορεί ούτε ένα ψηφοδέλτιο να φτιάξει σωστά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...