223
|

«Δεν μου πάει η καρδιά»: Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2021, 10:49

«Δεν μου πάει η καρδιά»: Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2021, 10:49

H περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά προκάλεσε κύμα συμπαράστασης, αλλά παράλληλα έθεσε εν αμφιβόλω ακόμα και αυτές τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Η απόσυρσή της από την κούρσα –για να δώσει ακόμα μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο– άφησε τους τρεις άλλους υποψηφίους σε αμηχανία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν ότι είτε η ημερομηνία των εκλογών είτε ακόμα και τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις εκλογές θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι πάγωσαν την προεκλογική εκστρατεία τους. Πρώτος την Τρίτη, λίγο αφότου έμαθε το άσχημο νέο, το ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ότι αναστέλλει την προεκλογική δραστηριότητά του.

Την Τετάρτη το πρωί ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και επίσης υποψήφιος για την αρχηγία, Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την ανοικτή προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι, που επρόκειτο να γίνει το βράδυ, και ακυρώνει προγραμματισμένες ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις. Οπως είπε, «δεν μου πάει η καρδιά».

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!», έγραψε στο Twitter o βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Την αναστολή δύο ομιλιών του, σε Περιστέρι και Πειραιά, ανακοίνωσε από την πλευρά του, το βράδυ της Τρίτης, ο τρίτος υποψήφιος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Χάρης Καστανίδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...