292
Δημήτρης Καμμένος και Θανάσης Παπαχριστόπουλος όταν ήταν και δύο στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Τώρα η ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση και ο κ. Καμμένος μιλά για τη φράντζα του Παπαχριστόπουλου | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Δ. Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος, να γίνει πρόταση μομφής στον Βούτση»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 09:24
Δημήτρης Καμμένος και Θανάσης Παπαχριστόπουλος όταν ήταν και δύο στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Τώρα η ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση και ο κ. Καμμένος μιλά για τη φράντζα του Παπαχριστόπουλου
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Δ. Καμμένος: «Πολιτικά ηλίθιος ο Παπαχριστόπουλος, να γίνει πρόταση μομφής στον Βούτση»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 09:24

Επίθεση κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκο Βούτση για τις μεθοδεύσεις του (εδώ) προκειμένου να «διασώσει» τον Πάνο Καμμένο ως αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος αλλά και κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος (πρώην των Ανεξ. Ελλήνων), καταλογίζοντας μάλιστα στον πρώτο ότι «έχει κάνει κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής».

Ο βουλευτής της Β’ Πειραιώς, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας, ως συνήθως στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Και επέμεινε στην άποψή του να γίνει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής. «Πρέπει να φάει πρόταση, τελεία», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι πρέπει να σταλεί ένα πολιτικό μήνυμα στον κ. Βούτση.

«Οταν τελειώνουν οι θεσμοί αρχίζουν οι παρεούλες. Δίνει πόνο στην δημοκρατία», είπε για τον Πρόεδρο της Βουλής, για τον οποίο πρόσθεσε ότι έστειλε μήνυμα στον κ. Καμμένο διαρρέοντας στους δημοσιογράφους το πρόβλημα που θα υπάρξει με το άρθρο 15 του Κανονισμού και τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ζήτησε ακόμη από τον κ. Βούτση «να απολογηθεί γιατί έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής και γιατί βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία. Εχει πολιτικό συμβόλαιο να πουλήσουν τη Μακεδονία πάσει θυσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών, βρωμάει η υπόθεση με τους ανεξάρτητους».

Εκτίμησε ότι η αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής θα αφορά τελικά τη διατήρηση των προνομίων των πολιτικών αρχηγών χωρίς ΚΟ (Καμμένος και Θεοδωράκης), όπως για τον χρόνο ομιλίας, αλλά πρόσθεσε ότι «αν μείνουν και μετακλητοί και γραφεία, θα είναι ο απόλυτος ορισμός της ξεφτίλας».

Επιτέθηκε ακόμη με σφοδρότητα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο αποκαλώντας τον «πολιτικά ηλίθιο». «Γιατί μπαίνει στον Βούτση να του δώσει παραίτηση; Εχει ο κ. Βούτσης κάποιο κοινοβουλευτικό ρόλο;» ρώτησε.

Παρομοίωσε ακόμη τον βουλευτή με το παιδικό παιχνίδι γιο-γιο για τις αλλαγές πολιτικής θέσης και επισήμανε ότι «δεν μπορεί η δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...