274
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μπακογιάννης: Ολοκληρωμένη πρόταση μέσα στο καλοκαίρι για τον Βοτανικό

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2020, 15:34
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μπακογιάννης: Ολοκληρωμένη πρόταση μέσα στο καλοκαίρι για τον Βοτανικό

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2020, 15:34

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προανήγγειλε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει «συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική» για το θέμα του Βοτανικού.

Στο ίδιο ζήτημα είχε αναφερθεί την Τρίτη ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την άποψη ότι «έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις».

Χθες, κατά την αποχώρησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει: «Πέρσι είχα πει ότι αν δεν μπει στις ράγες ο Βοτανικός, θα δώσω το management σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου».

Πρόσθεσε ακόμη: «Αν προχωρήσει η Παναθηναϊκή Πολιτεία, με εγκαταστάσεις για ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη δεν θα νιώθω ότι πήγε χαμένος ο χρόνος. Αν δεν γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά, και υπάρχει μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον ορίζοντα, δεν θα σκεφτώ κάτι. Θα είναι ιστορικό λάθος να προχωρήσει ο Βοτανικός μόνο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αν είναι να γίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ας φτιαχτεί στη Λεωφόρο. Ολα πρέπει να είναι μαζί, να υπάρχει μια περιοχή που θα σφύζει από πράσινο, θα είναι γεμάτη από Παναθηναϊκό».

Η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη έχει ως εξής:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού.

Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δεν βλέπει.

Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής…

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op Woensdag 10 juni 2020

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...