218
Εικόνα από τους βανδαλισμούς στα γραφεία της «AV» | George Vitsaras / SOOC

Απίστευτο: Απειλεί ξανά ο Ρουβίκωνας τους εργαζόμενους στην «Athens Voice»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 11:46
Εικόνα από τους βανδαλισμούς στα γραφεία της «AV»
|George Vitsaras / SOOC

Απίστευτο: Απειλεί ξανά ο Ρουβίκωνας τους εργαζόμενους στην «Athens Voice»

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 11:46

Ελλάδα, η χώρα όπου η ανομία κυριαρχεί και η ελευθεροτυπία βρίσκεται υπό διωγμό…

Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από την φασιστική καταδρομική επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία της «Athens Voice», ηγετικό στέλεχος της αναρχικής οργάνωσης εμφανίστηκε να απειλεί εκ νέου, μέσω Facebook, την εφημερίδα και τους εργαζόμενούς της, δινοντάς τους  μάλιστα διορία να φύγουν μέσα σε μία εβδομάδα από τα Εξάρχεια!

«Εχετε μια εβδομάδα για να φύγετε από την περιοχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία ανάρτησε και το βίντεο της χθεσινής εισβολής, κατά την οποία έσπασαν τα γραφεία της εφημερίδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου 10 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στα γραφεία της «Athens Voice» στη Χαριλάου Τρικούπη φορώντας μάσκες και φέροντας λοστούς, με σκοπό να καταστρέψουν και να τρομοκρατήσουν. Οι εισβολείς έσπασαν τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και εκτόξευσαν απειλές κατά των εργαζομένων οι οποίοι πολύ λογικά τρομοκρατήθηκαν.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν έχοντας προκαλέσει πολύ σοβαρές υλικές ζημιές. Η αστυνομία έσπευσε στα γραφεία της «ΑV» διαπιστώνοντας απλώς τις ζημιές…

Η επίθεση στα γραφεία της «Athens Voice» καταδικάστηκε από τα πολιτικά κόμματα (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...