286
O Kυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, με τον γιο τους, Κωνσταντίνο, στη Βοστόνη. Οχι, δεν πήγαν να τον δουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως υπονοούσαν «Documento» και συριζοτρόλ | Instagram

Αποστομώνουν «Documento» και συριζοτρόλ για το ταξίδι Μητσοτάκη-Μαρέβας στη Βοστώνη

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2019, 13:17
O Kυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, με τον γιο τους, Κωνσταντίνο, στη Βοστόνη. Οχι, δεν πήγαν να τον δουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όπως υπονοούσαν «Documento» και συριζοτρόλ
|Instagram

Αποστομώνουν «Documento» και συριζοτρόλ για το ταξίδι Μητσοτάκη-Μαρέβας στη Βοστώνη

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2019, 13:17

Ο Κώστας Βαξεβάνης βιάστηκε να «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, για το ταξίδι τους στη Βοστώνη (προκειμένου να δουν τον γιο τους Κωνσταντίνο που σπουδάζει εκεί).

Με αφορμή σχετική ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη στο Instagram (δείτε τη κάτω), τόσο ο εκδότης της «Documento», όσο και τα πάσης φύσεως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα social media, έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Πρωθυπουργό ότι με τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου «πετάχτηκε» να δει τον φοιτητή γιο του, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Νέα Υόρκη για τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

View this post on Instagram

Γυρίζοντας από Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστωνη για parents weekend στο Boston College! ??

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

«Βρήκε ιδανική την ευκαιρία να… πεταχτεί -με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;- ως την Βοστόνη όπου διαμένει και σπουδάζει ο γιος του Κωνσταντίνος, για… parents weekend», ανέφεραν συγκεκριμένα, διανθίζοντας τη σχετική αναφορά με διάφορα ειρωνικά σχόλια.

Επιχείρησαν μάλιστα να κάνουν και έναν παραλληλισμό με την χειμερινή «απόδραση» του Αλέξη Τσίπρα (μετά της οικογενείας του) στο Παρίσι, τον Φλεβάρη του 2017, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά της ΝΔ (θυμηθείτε εδώ) για να προσδιοριστεί στη συνέχεια ως ταξίδι επαφών με τον πρόεδρο της  L΄Οreal και εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild (θυμηθείτε περισσότερα  εδώ).

Στην προκειμένη περίπτωση με τη μετάβαση Μητσοτάκη στη Βοστόνη, τούς είχε διαφύγει όμως μία μικρή -αλλά ουσιώδη- λεπτομέρεια: τα αεροπορικά εισιτήρια του πρωθυπουργικού ζεύγους!

 

 

Με τις κάρτες επιβίβασης (δείτε τις πάνω) του Πρωθυπουργού και της συζύγου του στην πτήση της Αmerican Airlines,  απάντησε άλλωστε στο καταγγελτικό δημοσίευμα της «Documento» o διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, αποδεικνύοντας με… ντοκουμέντα το μέσο που χρησιμοποίησαν για να μεταβούν στη Βοστώνη και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη διαφορά της σημερινής με την προηγούμενη διακυβέρνηση (δείτε κάτω το σχετικό tweet).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...