171
Φωτογραφία αρχείου από λούνα παρκ στην Αττική | YouTube

Ανοίγουν παιδότοποι, λούνα παρκ, υπηρεσίες μασάζ και χειμερινοί κινηματογράφοι

Φωτογραφία αρχείου από λούνα παρκ στην Αττική
|YouTube

Ανοίγουν παιδότοποι, λούνα παρκ, υπηρεσίες μασάζ και χειμερινοί κινηματογράφοι

Σε νέα άρση περιοριστικών μέτρων αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Protagon, η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για να ανοίξουν κι άλλες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως αποφάσισε η επιτροπή των Επιδημιολόγων στη σύσκεψη της Πέμπτης, από την 1η Ιουλίου ανοίγουν οι χειμερινοί κινηματογράφοι με πληρότητα 50%, ενώ η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους διαθέτουν self test.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιστήμονες αποφάσισαν να εισηγηθούν στην κυβέρνηση από το Σάββατο 19 Ιουνίου να επιτραπούν στα καταστήματα του λιανεμπορίου περισσότερα άτομα, αφού πλέον θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα ένα άτομο ανά 16 τετραγωνικά μέτρα, αντί για ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα που ισχύει σήμερα.

Την ίδια μέρα ανοίγουν και οι παιδότοποι σε εξωτερικούς χώρους, όπως και τα λούνα παρκ, αλλά και τα θεραπευτικά λουτρά και τα μασάζ.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει στις 6:00 το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Διευκρινίζεται ότι η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής θα πραγματοποιείται από σήμερα και στο εξής κάθε Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...