292
|

Ανεμβολίαστος; Με €300 ευρώ παίρνεις Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού από τη Βουλγαρία

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 15:53

Ανεμβολίαστος; Με €300 ευρώ παίρνεις Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού από τη Βουλγαρία

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 15:53

Ανεμβολίαστος; Κανένα πρόβλημα, «με €300 παίρνεις πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και καθάρισες», είναι η λύση που προσφέρουν επιτήδειοι στη Βόρεια Ελλάδα σε όσους επιμένουν να αρνούνται να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία «μεσάζοντος» στην ΕΡΤ, με μόλις 300 ευρώ και μια ολιγόωρη επίσκεψη στη Σόφια, μπορεί κάποιος να προμηθευτεί Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και να ξεφύγει έτσι από τη «μέγγενη» των μέτρων περιορισμού για τους ανεμβολίαστους.

Και όλα αυτά σε μια περιοχή της χώρας με ιδιαίτερα χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη (ανεμβολίαστο περίπου το 60% του πληθυσμού) και τις Εντατικές των νοσοκομείων να δέχονται ήδη μεγάλη πίεση, με το 90% των νοσηλευομένων στις κλίνες ΜΕΘ (εδώ) να είναι ανεμβολίαστοι – ποσοστό που μαρτυρά πόσο επικίνδυνη αποδεικνύεται η κουτοπονηριά με τα διάφορα κόλπα που σκαρφίζονται οι αρνητές των εμβολίων, όπως πριν από λίγο καιρό τα πλαστά πιστοποιητικά που χρησιμοποιούσαν υγειονομικοί για μη βγουν σε αναστολή εργασίας και τώρα τα «βουλγαρικά πιστοποιητικά».

Σύμφωνα πάντως με τον «μεσάζοντα» που μίλησε στην ΕΡΤ, οι ενδιαφερόμενοι για τα πιστοποιητικά made in Bulgaria είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα από τη Βόρεια Ελλάδα (λόγω εγγύτητας αλλά και ιδιοσυγκρασίας).

Το κόλπο, απλό. Τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης των εν λόγω πιστοποιητικών εκμεταλλεύονται τον εμβολιασμό που (υποτίθεται ότι) γίνεται από οικογενειακούς γιατρούς στη γειτονική χώρα και εμπορεύονται σωρηδόν Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά Εμβολιασμού «άνευ εμβολίου».

Με τον τρόπο αυτόν η χώρα που μαζί με τη Ρουμανία σπάνε το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ θνησιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, με τετραψήφιους αριθμούς κρουσμάτων κορονοϊού (σ.σ. την Τρίτη 3/11, η Βουλγαρία κατέγραψε 5.500 κρούσματα και 145 νεκρούς), μεταφέρει την «τεχνογνωσία» εξαπάτησης για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 και παράλληλα τα τραγικά αποτελέσματά της για όσους νομίζουν ότι με… μόλις 300 ευρώ «καθάρισαν» με το εμβόλιο και την προστασία της δικής τους ζωής και των άλλων ανεμβολίαστων συμπολιτών τους…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...