203
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αγριο έγκλημα στον Πειραιά: Τον κατέσφαξε και τον άφησε γυμνό με μανταλάκια στο στόμα

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 16:25

Αγριο έγκλημα στον Πειραιά: Τον κατέσφαξε και τον άφησε γυμνό με μανταλάκια στο στόμα

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2019, 16:25

Σκηνές από ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα της οδό Σαχτούρη στον Πειραιά.

Εντρομοι οι γείτονες άκουσαν πρώτα τις κραυγές του 78χρονου ενοίκου του διαμερίσματος που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Αμεσα ειδοποίησαν την Αμεσο Δράση. Ηταν όμως αργά. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν τον ηλικιωμένο να κείτεται νεκρός στο μπαλκόνι μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν επίσης μία γυναίκα την οποία όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, φιλοξενούσε ο 78χρονος. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα, με καταγωγή από τη Χιλή, περιφερόταν στα δωμάτια σε έξαλλη κατάσταση, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι είχε συμβεί. Χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία ότι την είδαν να απλώνει ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα άρχισαν από έναν καβγά της Χιλιανής με τον 78χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου τον μαχαίρωσε στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωνε συνέχεια μέχρι που έσπασε η λαβή του μαχαιριού πάνω στο κορμί του.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε γυμνός στο μπαλκόνι (προφανώς είχε βγει για να ζητήσει βοήθεια) σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Το στόμα του ήταν γεμάτο μανταλάκια.

Η Χιλιανή συνελήφθη και λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα στον αναπληρωτή Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...