256
Η χλεύη και το ομοφοβικό κουτσομπολιό στην κλειστή κοινωνία της Καρπάθου ήταν φορτίο δυσβάσταχτο για τον 59χρονο | ΙΝΤΙΜΕnews

Αυτοκτονία πατέρα στην Κάρπαθο: Ψάχνουν την πηγή διαρροής του ερωτικού βίντεο του γιου του

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 09:53
Η χλεύη και το ομοφοβικό κουτσομπολιό στην κλειστή κοινωνία της Καρπάθου ήταν φορτίο δυσβάσταχτο για τον 59χρονο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Αυτοκτονία πατέρα στην Κάρπαθο: Ψάχνουν την πηγή διαρροής του ερωτικού βίντεο του γιου του

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 09:53

Ο 59χρονος πατέρας στην Κάρπαθο δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του γιου του με έναν άλλον άνδρα.

Η χλεύη και το ομοφοβικό κουτσομπολιό στην κλειστή κοινωνία του νησιού ήταν φορτίο δυσβάσταχτο, και το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος πήγε στον στάβλο λίγο έξω από το σπίτι του. Οπλισε την κυνηγετική καραμπίνα του, την πλησίασε στο κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη.

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στον θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε, χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες;  Τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. Ερχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφιλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι», σχολίασε στο Mega η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια Αννα Κανδαράκη.

Οι Αρχές αναζητούν τώρα την πηγή διαρροής του βίντεο. Αυτόν που είχε το βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο και «φρόντισε» να το μοιραστεί με τον περίγυρό του για να ξεμπροστιάσει ή να χλευάσει τον πρωταγωνιστή του, μόνο και μόνο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, πρόκειται για πρόσωπο που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Εξετάζεται επίσης η διοχέτευση του βίντεο σε τρίτα πρόσωπα να έγινε ακόμη και για λόγους αντεκδίκησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...